Aiguille du Midi, foto: S. Petovar
Matterhorn, foto: M. Renčelj
Huascaran, foto: M. Renčelj
Dolomiti, foto: M. Renčelj
Dolomiti, foto: M. Renčelj
Iskanje
NOVICE > Alpinistični odsek  
  Prijavi se!

Objavil/a: Sebastijan Petovar, petek, 17. september 2021, ogledov: 87

Alpinistični tabor Vršič 2021 – razpis za udeležence

Komisija za alpinizem Planinske zveze Slovenije organizira poletni alpinistični tabor za perspektivne alpiniste v slovenskih »hribih«, ki bo predvidoma potekal od sobote, 2. 10. 2021 do nedelje, 3. 10. 2021. Tabor se bo odvijal na Vršiču.

Več v novici!

Glavni namen tabora bo plezanje smeri ali/in grebenov.
Tabor je namenjen izključno registriranim perspektivnim alpinistom ter starejšim pripravnikom obvezno v navezi z alpinistom, rojenim leta 1992 in mlajšim, ki morajo pisno preko elektronske pošte (e-naslov: alpinizem@pzs.si, geslo: Tabor SLO) poslati izpolnjeno prijavnico najkasneje do petka, 24. septembra 2021, do 12. ure (kasnejše in nepopolne prijave, ki ne bodo na priloženem obrazcu se ne upoštevajo!).
Vsi udeleženci morajo imeti sklenjeno članstvo/zavarovanje A pri PZS.
Število udeležencev tabora je okvirno omejeno na 10 alpinistk in alpinistov. Udeleženci tabora bodo izbrani na osnovi petnajstih najboljših letnih vzponov opravljenih v zadnjih treh letih (2019 – 2021). V primeru, da ne bo dovolj prijav, bomo udeležbo omogočili tudi interesentom letnik 1991 in starejšim.
Tabor bo vodil Blaž Navršnik. Plezalni cilji se bodo na taboru izbirali glede na trenutne razmere. Podrobnosti po izboru. Kontaktna oseba: Blaž Navršnik, 051 619 312, dolfa62@gmail.com. Vse potrebne informacije ter podrobnosti boste kandidati in kasneje udeleženci dobili po elektronski pošti in preko »zoom srečanja«. Komentarji

Za oddajo komentarja se najprej prijavi!
 
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na FaceBook-u.

Iskanje med novicami

Išči med

Izprazni Iskanje
 
Prikaži vse zapise
 

Zadnje novice

Bran©o