Aiguille du Midi, foto: S. Petovar
Matterhorn, foto: M. Renčelj
Huascaran, foto: M. Renčelj
Dolomiti, foto: M. Renčelj
Dolomiti, foto: M. Renčelj
Iskanje
NOVICE > Alpinistični odsek  
  Prijavi se!

Objavil/a: Sebastijan Petovar, sreda, 29. april 2020, ogledov: 164

Zgodbe iz izolacije: Matija Volontar - SMAR, smer, smisel

V četrtek, 30. aprila, ob 20.00 bo predaval alpinist Matija Volontar (AO PD Jesenice). Na sporedu bodo akcije v okviru SMAR - slovenske mladinske alpinistične reprezentance in zanimive ture v lastni režiji.

Več v novici!

Matija Volontar prihaja iz AO PD Jesenice in je kljub svoji mladosti zbral že lepo število zahtevnih in težkih vzponov v Sloveniji, Centralnih Alpah, Gruziji, Ameriki, Maroku in Indiji, če omenimo le nekatere destinacije. Hribom bi se rad posvetil tudi profesionalno kot gorski vodnik, poleg tega pa zaključuje študij informatike v Ljubljani. Je dolgoletni član SMAR - slovenske mladinske alpinistične reprezentance, v okviru katere je imel priložnost plezati v različnih krajih sveta.
V svojem predavanju nam bo predstavil delovanje SMAR in nekaj SMAR-ovskih akcij, ki so nanj naredile največji vtis. Poleg tega bo govoril tudi o izzivih z usklajevanjem plezanja in vsakdanjega življenja ter ubesedil svoj osebni pogled oz. doživljanje takšnega življenja.

Povezava na predavalnico: Pridruži se predavanju (klik!)

Priporočamo, da predavalnico obiščete 5 minut pred predavanjem in si tako uredite vse tehnične stvari. Namestitev programa Zoom je enostavna, le sledite navodilom po kliku na povezavo in potrdite varnostna vprašanja. Ko je Zoom enkrat na računalniku, ga spletna stran samodejno odpre. Vpišete svoje ime, potrdite in počakajte začetek predavanja.
Komentarji

Za oddajo komentarja se najprej prijavi!
 
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na FaceBook-u.

Iskanje med novicami

Išči med

Izprazni Iskanje
 
Prikaži vse zapise
 

Zadnje novice

Bran©o